Shrinkage - Krullen Club

Shrinkage


naamloosShrinkage oftewel inkrimping , we kennen het allemaal wel een beetje .Of je nou type 2c haar hebt of 4c het is een normaal iets wat gewoon bij onze mooie krullende haren hoort. Beter nog! Shrinkage betekent dat je haren vol met elasticiteit zitten en dus heel gezond zijn. Je wast je haar en dan merk je dat je haar na dat het droog is best kort is. Maar eigenlijk kan je je haren uitrekken tot nog een heel stuk naar beneden. Dit is een indirecte uitleg van wat shrinkage een beetje is.

Natuurlijk kan je gewoon de stijltang pakken en zo je haren stijlen MAAR, dat doen we maar even niet want de stijltang is een van onze grootste vijanden en onze haren worden er niet beter van ! Dus dan moeten we wel creatief zijn en goede en leuke mooie methodes bedenken voor onze curly natural mooie haren!

Ik heb zelf ook last van shrinkage en vaak dan los ik het op d.m.v. een föhn. Ik was mijn haren op een normale manier met mijn Amira curly hair  mask en dan laat ik mijn haren een beetje uitdrogen.Vervolgens pak ik stuk voor stuk en föhn ik het naar beneden droog erover heen en rek ik mijn haren helemaal uit. Hierdoor rekt je haar een beetje en heb ik minder last van shrinkage! Ik doe dit niet elke keer want teveel hitte is ook niet goed.


Omarm je haar!

Nu dat mijn haar langer is en de lengte het naar beneden weegt, heb ik mijn krimp omarmd. Het maakt mijn haar voller en groter, waar ik echt veel van hou! Hoewel ik het wel een beetje rek  , kon ik mijn haar niet voorstellen zonder shrinkage.

Het mooie aan shrinkage is dat je er heel veel mee kan, als je wil kan je het uitrekken d.m.v. producten en andere manieren die ik in mijn andere blog uitleg!

De waardering van krullenclub.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 459 reviews.