Over ons

Over De Krullenclub

Mijn naam is Batoel Hassan. Ik ben in 2016 begonnen met de Krullenclub. Het is begonnen met mijn eigen krullen. Vanaf het moment dat ik mijn krullen ging relaxen omdat ik er niks mee kon ben ik ook gaan leren over mijn krullen. Het heeft 3 jaar geduurd tot ik mijn natuurlijke krullen terug kreeg na het relaxen.. en wat ben ik blij met hoe mijn krullen nu zijn. In die tussentijd heb ik super veel geleerd over mijn krullen en dat wil ik graag met jullie delen via de Krullenclub. Ik werk met eigen natuurlijke producten en ingrediënten om jouw krullen weer te herstellen en te boosten. Ook maak ik gebruik van speciale kniptechnieken om de krullen te knippen. We knippen de krullen droog met een ‘curl by curl’ techniek, dus echt krul voor krul. Zo zie je dat de krullen nog meer vorm en definitie krijgen na een behandeling. Daarnaast volgen wij ook de Rëzo Cut kniptechniek! Sinds kort hebben wij een 2e vestiging geopend in Groningen genaamd de Krullenspa. Hier kan je terecht voor verschillende treatments voor je krullen en hoofdhuid.

Wat doen wij?

In de Salon bied ik verschillende behandelingen aan. Bij alle behandelingen maak ik gebruik van natuurlijke (eigen) producten volgens de CG-Methode . Dus zonder sulfaten, parabenen en siliconen en dus Curly Girl vriendelijk. Het begint bij een speciale droge knipbeurt tot een herstel treatment om je krullen weer terug te toveren. Vaak krijg ik klanten die door het blonderen en stijlen van het haar hun krullen flink hebben beschadigd. Wat wij dan doen is een stappenplan maken voor de komende periode en dat steeds bijhouden. Ben jij benieuwd naar onze natuurlijke behandelingen? Neem dan contact met mij op of maar een afspraak!

Persoonlijk advies

Naast het speciaal knippen en behandelen van de krullen maak ik ook mooie creaties met natuurlijke krullen voor een speciale gelegenheid.
Verder geef ik ook persoonlijk advies voor je krullen of van je kind. Vaak krijg ik ouders van kinderen met krullen die er weinig mee kunnen. Dan plannen wij een afspraak in en bespreken wij samen wat beter kan en welke producten goed zijn voor dat type krul. Wil jij ook een adviesgesprek? Neem dan contact op.

Bekend van o.a.

Krullenclub Youtube