Trainingen

Wordt een Succesvolle Krullenkapper zonder maandenlange opleiding

Binnen de Krullenclub geven we verschillende trainingen om je te specialiseren in krullend haar. De trainingen worden gegeven door Batoel Hassan. Zij is al ruim 7 jaar actief in de krullenwereld en heeft zo haar eigen techniek ontwikkeld.
Tijdens de training leer je een techniek waarmee je alle krultypes kan behandelen.

Liever telefonisch advies welke training het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op: 06-51509628.

Bekijk hieronder onze trainingen:

Onze Trainingen

1-op-1 Cursus krullen knippen

1795,- excl. btw
Prive cursus krullen knippen en stylen volgens de Krullenclub Methode. Alle tijd en inspanning gaat alleen uit naar jou en er zullen geen andere cursisten bij zijn.  Leren knippen en stylen volgens de Krullenclub Methode. Bij deze methode leer je dry cutting volgens de Curl by Curl methode en de Krullen stylen.

Cursus krullen knippen

1095,- excl. btw
Leren knippen en stylen volgens de Krullenclub Methode. Bij deze methode leer je dry cutting volgens de Curl by Curl methode en de Krullen stylen. Ook krijg je informatie over productadvies en klant consultatie.
Wij werken max. in groepjes van 3 a 4 cursisten.

Op locatie Cursus krullen knippen

Prijs op aanvraag
Het is ook mogelijk om de cursus krullen knippen op locatie te volgen. Handig om bijvoorbeeld je personeel tegelijk op te leiden in je eigen salon. Tijdens deze cursus leren ze dry cutting volgens de Curl by Curl methode en de Krullen stylen. Ook krijg je informatie over productadvies en klant consultatie.

Krultype 4 Cursus knippen

495,- excl. btw
Bij deze cursus behandelen we voornamelijk de krultypes 4.
Bij het knippen van krultype 4 moet je op bepaalde factoren letten. Zoals de dichtheid van het haar en de porositeit. Ook behandelen wij de styling, wassen, drogen en productadvies.

Curl Master 3 maanden traject

Wij hebben een speciale masterclass samengesteld waarin wij je 3 maanden lang gaan ondersteunen om dé krullenkapper te worden bij jou in de omgeving! Naast de opleiding ondersteunen we je ook met de marketing en grafische vormgeving, zodat je helemaal klaar bent om te starten!