Rëzocut - Krullen Club

Rëzocut Behandelingen

Onze Rëzocut behandelingen

Nieuw in Nederland de Rëzocut ! Met deze techniek kan je lengte behouden en veel volume creëren. Naast het knippen doen wij ook de speciale 3Dlites, een speciale highlight-techniek waardoor je veel meer dimensie in je krullen krijgt. Bij de 3DLites maken we ook gebruik van een after treatment, waardoor de kleur langer mooi blijft dan normaal. Ook krijg je de nodige adviezen om thuis de kleur te verzorgen.

De Rëzo techniek is een techniek van knippen in roosjes (rondjes). Je moet het zien als een roos die open gaat. Hierdoor kan je super veel volume creëren omdat je meer lagen en sublagen knipt en dat allemaal met lengte behoud!
Verder heb je 3 dingen die belangrijk zijn: Body, Balance en Shape.
Body staat voor lichaam. Dat houdt in dat je een volle bos met krullen kan creëren (ook als je fijn haar hebt).
Balance: De balans tussen de lagen zodat je een mooi rond model krijgt en geen gaten tussen de lagen.
Shape: Shape staat voor een model dat bij je gezicht past. Zo zijn er verschillende modellen die geknipt kunnen worden volgens de Rëzocut.
Bij de Rëzo kan je kiezen voor een traditionele Rëzo cut met soort van ‘ bangs’ pony , of zijkant speelse plukjes of natuurlijk helemaal uit je gezicht. Alles kan! We zijn iets langer met deze techniek bezig (40 min minimaal knippen) en dan nog wassen etc.

Onze behandelingen

RËZOCUT

KNIPBEURT

De Rëzocut

De Rëzo techniek is een techniek van knippen in roosjes (rondjes). Je moet het zien als een roos die open gaat. Hierdoor kan je super veel volume creëren omdat je meer lagen en sublagen knipt en dat allemaal met lengte behoud! Verder heb je 3 dingen die belangrijk zijn: Body, Balance en Shape.

Consultatie
Haren knippen volgens de Rëzo techniek
Wassen volgens de Rëzo techniek
Styling volgens de Rëzo techniek
Eind resultaat bespreken en advies

Prijs:
Medium (tot schouderlengte) €100,-
Long (langer dan schouderlengte) €120,-

RËZO VIP

TREATMENT

De Rëzo VIP treatment is een complete behandeling inclusief knipbeurt. Het is geschikt voor vrijwel elke krultype en zowel voor beschadigd- als gezond haar. De behandeling beginnen we altijd met een consultatie. Ook kijken we naar de haareigenschappen zoals porositeit en elasticiteit en voegen we aan de hand daarvan de juiste ingrediënten toe aan een haarmasker wat we dan aanbrengen. Natuurlijk wordt het haar eerst geknipt volgens de Rëzo techniek.

Consultatie
Haren knippen volgens de Rëzo techniek
Wassen volgens de Rëzo techniek
Voedende creme op maat
Hot oil treatment
Styling volgens de Rëzo techniek
Eind resultaat bespreken en advies
Inclusief stylingsproduct mee naar huis

Prijs: €200,-

Zij gingen je voor!

Waar is de Krullenclub Salon?

De Krullenclub Salon bevindt zich aan Zwet 35 C in Appingedam. De ingang is via de zijkant en je kan gratis voor de deur je auto parkeren. Ook is het met het openbaar vervoer super makkelijk te bereiken. Je stapt dan uit bij bushalte Farmsummerweg in Appingedam en dan loop je binnen 5/6 minuten naar de Salon.

Hoelang duurt een behandeling meestal?

Meestal duur een behandeling een uur tot anderhalf, ik neem graag de tijd voor mijn klanten. Ook is dat inclusief tips en advies.

Moet ik iets meenemen?

Het belangrijkste : Je Krullen! Wel graag droge krullen en niet nat haar. Verder kan je je producten meenemen zodat ik je meer en beter advies kan geven. Verder zijn foto’s van je haren altijd handig, misschien wil je er een bepaald model in.

 

De waardering van krullenclub.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 332 reviews.