Behandelingen

De Krullenclub behandelingen

De behandelingen zijn een onderdeel van de Krullenclub. Naast onze natuurlijke producten, advies en videos , geven wij ook speciale behandelingen voor krullen. De behandelingen bestaan uit verschillende fasen, en worden gedaan door de krullenspecialisten van onze salon. De behandelingen zijn zowel voor beschadigd- als gezond haar. Ook is het goed om een behandeling te nemen als in de transitie-fase zit (als je je haren chemisch hebt behandeld in het verleden). Bekijk hieronder onze behandelingen.

Onze behandelingen

AMIRA

TREATMENT

De Amira Treatment is geschikt voor beschadigd haar. Denk bijvoorbeeld aan hitte beschadiging door het stylen, föhnen en blonderen. Tijdens de Amira Treatment maken we gebruik van een speciale creme bestaande uit natuurlijke ingrediënten. Verder bestaat de treatment uit een hoofdmassage met een speciale olie die zorgt voor de versterking van de krullen.
Let op: Deze behandeling is alleen een voedende behandeling zonder knipbeurt.

Voedende creme op maat
Haar in model brengen  met de juiste producten naar wens
Productadvies
Hoofdmassage
Stimuleert de haargroei en versterkt de krullen

Prijs: 75 euro

VOLUME

TREATMENT

De Volume Treatment is geschikt voor beschadigd en niet beschadigd haar. Tijdens de Volume Treatment maken we gebruik van een speciale creme bestaande uit natuurlijke ingrediënten. Verder inspecteren we de haren eerst en vervolgens knippen we de haren naar wens in een volume model. (Dit betekent niet dat er direct een heel stuk af moet). Met deze treatment zorgen we voor een vollere look en voeden we de krullen.

 Haren knippen in volume model (naar wens)
 Curl by Curl methode (elke krul apart behandelen)
 Voedende creme op maat
  Haren wassen met CG vriendelijke producten
  Productadvies

 Haar in model brengen naar wens

Prijs: 87,50 euro

VIP

TREATMENT

De VIP Treatment is een behandeling voor als je je krullen volledig wilt laten behandelen. Het is geschikt voor vrijwel elke krultype en zowel voor beschadigd- als gezond haar. De behandeling beginnen we altijd met een consultatie. Vervolgens kijken we naar de kniptechniek en model. Daarna kijken we naar de haareigenschappen zoals porositeit en elasticiteit en voegen we aan de hand daarvan de juiste ingrediënten toe aan een haarmasker wat we dan aanbrengen. Verder krijg je productadvies en wordt je haar gestyld. Aan het eind krijg je een productenpakket mee waarmee je haar is behandeld.

 Haren naar gewenst model knippen
 Curl by Curl methode (elke krul apart behandelen)
  Haren detoxen
 Haren wassen met CG vriendelijke producten
  Voedende creme op maat
 Hot oil treatment Stimuleert de haargroei en versterkt de krullen
 Haar in model brengen naar wens
 Inclusief verzorgingspakket mee naar huis

Prijs: 123,50 euro

Hydra-Bentoniet

TREATMENT

De Hydra-Benoniet treatment bestaat uit een behandeling met Bentoniet klei. Het is geschikt voor elke krultype en uitermate geschikt voor mensen met een geïrriteerde hoofdhuid. De voedende en herstellende behandeling bestaat uit: een voedende gedeelte, wassen, naverzorging , advies en tips. Er zit dus geen knipbeurt bij in! Dit kan je uiteraard wel apart erbij nemen.

  Het reinigen van de huid en haren op natuurlijke wijze door afvalstoffen uit de huid op te nemen. Hierdoor krijg je gezonde schone hoofdhuid die weer kan ‘ademen’.
  Vocht balanceren in de haar en huid, je krullen verliezen soms te snel de hydratatie. Door deze behandeling behoud je de hydratatie meer waardoor je haar minder snel pluizig en droog wordt.
  Zorgen voor een mooie natuurlijke glans in de haren (ook als je je haar geverfd hebt).
  Meer krulactivatie en bouncy effect doordat het de krullen van binnenuit voedt.

Prijs: 78 euro (met knippen 100 euro)

KRULLENCLUB KNIPBEURT

KNIPBEURT

Bij het krul knippen maken wij gebruik van een eigen techniek: ‘De curl by curl ‘ techniek. Dit is een techniek waarbij  je de krullen droog knipt en krul voor krul, zo behandel je elke krul apart en creëer je een mooi resultaat op maat.

 Knippen naar wens
 Nabehandeling met een krul activerende creme
 Diffusen (koude stand)

Prijs: €36

Peuter/kleuter knipbeurt: 20,50,- (leeftijd 2-8 jaar)

KIDS

TREATMENT

De Kids Treatment is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Hierbij maken we gebruik van alleen maar natuurlijke producten om de krullen te voeden en handelbaar te maken. Het haar van de kinderen is zeer gevoelig en daarom gaan we daar voorzichtig mee om.

  Knipbeurt
 Voedende creme
 Curl by Curl methode
 Haar in model brengen naar wens
 Tips en tricks voor de ouders

Prijs: vanaf 36 euro*

Verschilt per haar lengte en dikte*

Wat houdt elke treatment in?

Bij elke treatment word er gebruik gemaakt van alleen maar natuurlijke producten. Een treatment bestaat uit een wasgedeelte, een voedende gedeelte en een styling gedeelte. Elk pakket verschilt en dat heeft te maken met de situatie in welk je haren zich bevinden. Het kan zijn dat je erg beschadigde krullen hebt maar het kan ook zijn dat je gezonde krullen hebt die net wat meer voeding nodig hebben. Bij het krul knippen maken wij gebruik van een eigen techniek: ‘De curl by curl ‘ techniek. Dit is een techniek waar je de krullen droog knipt en krul voor krul, zo behandel je elke krul apart en creëer je een mooi resultaat op maat.

Als je niet weet in welke fase je krullen zich bevinden? dan kan je ons een mail sturen met een paar foto’s van je krullen en wij zullen je dan verder helpen. Ook kan je ons een bericht sturen via info@krullenclub.nl.

Zij gingen je voor!

Waar is de Krullenclub Salon?

De Krullenclub Salon bevindt zich aan Zwet 35 C in Appingedam. De ingang is via de zijkant en je kan gratis voor de deur je auto parkeren. Ook is het met het openbaar vervoer super makkelijk te bereiken. Je stapt dan uit bij bushalte Farmsummerweg in Appingedam en dan loop je binnen 5/6 minuten naar de Salon.

Hoelang duurt een behandeling meestal?

Meestal duur een behandeling een uur tot anderhalf, ik neem graag de tijd voor mijn klanten. Ook is dat inclusief tips en advies.

Moet ik iets meenemen?

Het belangrijkste : Je Krullen! Wel graag droge krullen en niet nat haar. Verder kan je je producten meenemen zodat ik je meer en beter advies kan geven. Verder zijn foto’s van je haren altijd handig, misschien wil je er een bepaald model in.

 

De waardering van krullenclub.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 351 reviews.