Cursus krullen knippen

Cursus Krullen knippen

Krullenclub Stylist cursus voor krultype 2 en 3

Inhoud Cursus:
Leren knippen en stylen volgens de Krullenclub Methode. Bij deze methode leer je dry cutting volgens de Curl by Curl methode en de Krullen stylen. Ook krijg je informatie over productadvies en de theorie zodat je leert hoe je een bepaalde krul kan indelen en behandelen. Tijdens de theorie behandelen we ook de hoofdhuid problematiek bij krullend haar en de producten die daarbij horen. Ook behandelen we verschillende tips en tricks die je helpen in de praktijk.

Duur Cursus: 10:00-16:00 (half uur lunchpauze)
Beschikbare data: Datum in overleg.

Prijs: € 1095 (excl. btw)

Betalen in 2 termijnen is mogelijk!

Aantal plekken: Maximaal 4 personen

Inclusief starterspakket

WhatsApp Image 2020-08-24 at 11.57.22

Kleine groep per cursus

Wij werken met kleine groepjes van maximaal 4 zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.
Wat ontvang je na afronding? Een echte Krullenclub certificaat. Na het volgen van deze cursus is er ook een mogelijkheid tot een opfriscursus.

WhatsApp Image 2020-02-27 at 16.32.42

Wat ga je allemaal leren?

  • Consultatie met de klant
  • Foto’s maken van het haar
  • Theorie informatie over de krultypes en eigenschappen
  • Theorie knippen, droog knippen en curl by curl
  • Theorie kort CG-Methode
  • Routine tijdens het wassen
  • Knippen op een meegenomen model
  • Styling, welke producten gebruik je bij welke krultype
  • Styling methodes en tools
  • Diffusen op de juiste manier

Extra: Krultype 4

Het is mogelijk om een de cursus een vervolg te geven met het knippen en behandelen van Krultype 4 (kroes haar). Deze kan je apart volgen als je daar interesse in hebt. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen.

Cursisten aan het woord

Vandaag heb ik de dry cutting training volgens de Curl by curl methode bij de krullenclub gedaan. Batoel Hassan is een zeer ervaren en gedreven docente met een grote passie voor krullen. Ik heb enorm veel geleerd in een dag, zowel qua theorie als praktijk. Geweldig om zulke prachtige resultaten te kunnen behalen als je weet wat je doet. Super blij met deze training en heel trots op mijn mooie certificaat!

Fleur Tolman Curlpower Zutphen

Wil je ook krullen leren knippen? Dan ben je bij Batoel van de Krullenclub Academie aan het juiste adres! Zij heeft de kennis in huis om zelfs iemand zoals ik, die geen kapperservaring heeft, krullen te laten knippen! Het was een leerzame dag! Het is niet alleen knippen, je leert zoveel meer van Batoel.
Ik was zenuwachtig, bang dat ik de krullen van mijn model zou verknippen, maar Batoel stelde mij keer op keer gerust en dat gaf mij de moed verder te knippen. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat!

Stephanie Suripatty

Aanmelden voor de Training Krullen knippen