Nieuws - Krullen Club

Nieuws

Krullenclub op de Cranberry Fair in Delfzijl 7,8 en 9 december

Vrijdag 7 december vindt gedurende drie dagen de tweede editie van de Cranberry Fair plaats en ook dit jaar staan wij er weer met een stand.
‘Plaats van handeling’ is wederom de Centrumkerk op het Molenbergplein in Delfzijl. Zien we jullie ook op de Cranberry Fair?

Krullenclub op RTV Noord in de video-serie ‘Met Kop en Schouders’

In Noord-Groningen gebeuren mooie dingen! In de video-serie ‘Met Kop en Schouders’ zet EBG een aantal Noord-Nederlandse bedrijven in the picture die hun verhaal doen. In deze video zie je De Krullenclub uit Appingedam. Batoel Hassan vertelt over De Krullenclub, een speciale kapsalon voor krullenbollen. Batoel behandelt natuurlijke krullen en maakt gebruik van (eigen) natuurlijke producten. Mensen uit het hele land weten haar kapsalon in Appingedam inmiddels te vinden!

Krullenclub at Mikes Gym with Anissa Haddaoui

Dit keer besloten wij om iets vets te doen , iets met power. Ik ging een dagje mee met een van onze klanten en daarvoor gingen wij helemaal van Appingedam naar Oostzaan. Ik ging kickboksen met Anissa Haddaoui in Mikes Gym.

Krullenclub in NOS op 3 Ongehoord

In #Ongehoord laat NOS op 3 groepen mensen aan het woord die wel in het nieuws waren, maar zelf amper aan het woord kwamen. In totaal stemden ruim achtduizend mensen op onze peiling. Daarvan stemden ruim duizend mensen op inwoners uit de krimpregio. Mijn salon is gevestigd in Appingedam, wat valt onder de krimpregio.

Bekijk het filmpje op de website van NOS op 3:
https://nos.nl/op3/artikel/2208008-batoel-20-knipt-krullen-in-de-krimpregio-ongehoord.html

Artikel over ons op Macblogster.nl

12 feruari heeft Macblogster een leuk artikel over de Krullenclub geplaatst. Gastblogger Angelique vertelt hoe zij haar holy grail vond: de haarmasker en serum van de Krullenclub. Uiteraard laat zij ook zien wat voor een resultaat deze 2 producten hebben op haar type 2 krullen.
Lees het artikel op de website van Macblogster.nl

Artikel over ons op MyBlackHair.nl

3 maart heeft Thirza van MyBlackHair.nl een review geplaatst over de Amira Curly Hair Mask. Thirza is gastblogger voor MyBlackHair.nl. Zij heeft onze haarmasker uitgeprobeerd en heeft een blog geschreven over haar ervaring.
Lees het artikel op de website van MyBlackHair.nl

10 april 2017

Krullenclub is officieel goedgekeurd door Webwinkelkeur!

We zullen even in het kort uitleggen wat dat precies inhoudt.

WebwinkelKeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Zij controleren of de leden zoals Krullenclub voldoen aan de wetgeving en belangrijke informatie op een duidelijk manier op hun webwinkel vermelden. Jij als klant beoordeelt ons zodat Webwinkelkeur weet hoe deze in de praktijk presteren. Op deze manier worden webwinkels zowel door jou als door Webwinkelkeur beoordeeld. Dubbele zekerheid dus!

Hierbij een paar voordelen voor jou!
✓ Adresgegevens door Webwinkelkeur gecontroleerd zijn
✓ Contactinformatie als telefoon, e-mail, KVK en adres goed vindbaar zijn
✓ Je zonder problemen gebruik kunt maken van je 14 dagen bedenktijd
✓ Je jouw geld binnen 14 dagen na retour terug hebt
✓ Prijzen duidelijk vermeld staan
✓ Webwinkelkeur kan bemiddelen bij geschillen of een bindende uitspraak doen via Digidispuut.nl
✓ Wij echte klantbeoordelingen over de webwinkel kunnen delen en bekijken
✓ De webwinkel heeft ingestemd met de WebwinkelKeur gedragscode

Wij zijn super trots met dit keurmerk en hopen zo meer vertrouwen uit te stralen naar alle klanten toe, ook is het belangrijk om je klantbeoordeling achter te laten zodat wij weer beter kunnen presteren.

Anouarvines, misschien ken je hem wel en misschien ook niet. Hij is onder andere bekend geworden met zijn hilarische youtube filmpjes en was te zien in het programma ‘Get The Fuck Out Of My House’ op rtl 5. Wij hebben hem benaderd om ook eens kennis te maken met de krullenclub producten, en yes! Anourvines heeft een kleine sketch gemaakt hierover met de foto (hiernaast) en tekst:

“Normaal ben ik niet zo van stop shit in mijn haren voor krullen😂 maar kreeg van @krullenclub_curlsclub een Curly hair mask wat ik moest gaan testen van haar😂 HAHA NOU AUB😭 bruh haarnet dingen.”

 

Anourvines is niet de eerste BN’er die ons product heeft getest, er komen namelijk nog veel meer! We proberen de Krullenclub voor iedereen een club te maken waar je terecht kan met je vragen over krullen. En zeg nou eens eerlijk, Anaour’s krullen zijn super mooi he!

Krullenclub in het Dagblad van het noorden

De Krullenclub stond 17/06 in het Dagblad van het noorden. Het Dagbad van het Noorden is een van de grootste bekendste online en fysieke krant in het noorden van Nederland. Ik werd gevraagd om langs te komen voor een gesprekje  (zie linkje vlog hieronder).Het verliep super goed en er kwam een super mooi artikel uit( linkje hieronder).

Artikel:http://www.dvhn.nl/groningen/Appingedamse-Batoel-opent-Krullenclub-22294373.html

Vlog:https://www.youtube.com/watch?v=_47PJTGSbUg

De Krullenclub Salon is officieel open!

En wat ik zeggen dat ik super blij ben! De Krullenclub Salon is gevestigd op een mooie plek tussen Appingedam en Delfzijl in. Het is met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken en het allerbelangrijkste: er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook is het vanaf  de n33 afrit Appingedam direct te zien.Het exacte adres is : Zwet 35 C , 9902RM Appingedam.

We behandelen de klanten vaak op afspraak en ook kun je de producten ophalen bij ons.

 

We zien je snel in de Salon!

 

Krullenclub in de Groninger Internet Courant (GIC)

De Groninger Internet Courant is een soort nieuwskrant op het internet voor het noorden. Wij hebben een leuke interview gehad  met Hans Preter (hoofdredacteur GIC) over de Krullenclub en over de eigenaresse Batoel zelf. Verder zijn wij druk bezig met de salon en we houden jullie graag op de hoogte. Wij zijn super trots op het artikel en willen het graag met jullie delen. Hieronder volgt het linkje van het artikel.

http://www.gic.nl/economie/groningse-batoel-hassan-19-succesvol-met-krullenclub

 

De waardering van krullenclub.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 323 reviews.