Hoe maak je gebruik van een haar diffuser?Als je krullen hebt, ben je vast en zeker al wel in aanraking gekomen met een zogenoemde diffuser. Het is een handig hulpmiddel voor vrouwen met krullend haar die je vastmaakt op het uiteinde van een föhn. Wil je graag gebruik maken van een diffuser, maar vraag je je nog een paar dingen af? ,  dan is dit artikel wellicht handig voor jou.

Waarom heb ik een haar diffuser nodig?


Wij raden je aan om een haar diffuser te gebruiken als je haar niet snel droogt. Een haar diffuser zorgt er namelijk voor dat je haar snel opdroogt en niet de deur uit moet met nat haar! Een ideale oplossing dus. Een haar diffuser kan tevens gebruikt worden om je krullen sneller te vormen. Het is hierbij wel belangrijk om te weten dat een haar diffuser alleen je natuurlijke haar verbetert. Als je stijl haar hebt en je wilt krullen, dan is een haar diffuser niet de oplossing. Daarvoor heb je andere hulpmiddelen die wellicht geschikter zijn. Ook heeft een haar diffuser minder waarde als je haar snel droogt. Je krullen zijn namelijk afhankelijk van het product dat je in je haar doet en niet of je gebruik maakt van een haar diffuser.

 

Juist toepassen van haarproducten!


Als eerder aangegeven zijn je krullen afhankelijk van de haarproducten, het is dus belangrijk om de haarproducten op de juiste manier aan te brengen. Bij het afspoelen van de conditioner, raden we je aan om je haar naar achteren te kammen met een grove kam. Vervolgens dep je je haar voorzichtig met een zachte handdoek droog om mogelijke pluizen te voorkomen. Het haarproduct breng je aan door het van beneden naar boven in je haar te kneden. Bij lang haar adviseren wij om je haar op te delen in drie stukken om ervoor te zorgen dat het product gelijkmatig wordt verdeeld.

 

Welke producten moet ik gebruiken?


Veel vrouwen vragen zich af welke producten zij het best kunnen gebruiken, echter is dit afhankelijk van het type haar dat je hebt. Mousse is bijvoorbeeld geschikt voor vrouwen met golven, maar zullen zeker niet zorgen voor krullen. Daarvoor zijn er andere hulpmiddelen als krullotions, zalfjes en crèmes. Tevens kun je kijken naar de dikte van je haar. Veel haarproducten zijn namelijk gebaseerd op de dikte van je haar en hierdoor kun je je haartype laten aansluiten met het soort haarproduct.

Comments are disabled.