9 Redenen om van je krullen te houden

Je krullen zitten altijd weer anders.
Er is geen dag hetzelfde met een bos krullen. Dan heb je een perfecte good hairday (ook al zijn die per jaar soms op een hand te tellen) maar je haar kan ook frizzy zijn en totaal niet zitten.Maar met krullen kan je super veel, en elke dag is weer een verassing.  En dat maakt het dan ook extra leuk om krullen te hebben!

Wij hebben 9 redenen voor jullie om nog meer van je krullen te gaan houden. Het begint allemaal bij zelf acceptatie. Draag je krullen als een kroontje zeggen we weles !

 

1. Heel wat me-time om je krullen goed te laten zitten

Een hele routine om je haren te wassen onder de douche. Af en toe nog een maskertje er in en dan ook nog daarna je krullen in model brengen. Dat brengt heel wat tijd met zich mee, me-time om precies te zijn! En dat is juist heel goed. Zowel voor je krullen als voor je mentale gesteldheid. Het is namelijk heel goed om soms even de tijd voor jezelf te nemen. Ook al is het maar een halfuurtje per dag. Zo loop je jezelf minder snel voorbij! Als dat geen win-win situatie is!

 

2. Mannen vinden vrouwen met krullen erg aantrekkelijk!

Tja, als je het opzoekt op internet kan je er niet om heen. Mannen vinden vrouwen met krullen nou eenmaal heel aantrekkelijk. En dat is mooi meegenomen, niet?! Nog maar even een keer flink met je krullen in de lucht zwaaien als er een man voorbij komt 😉

3. Je bent een naturel beauty met je krullen!

Krullen hebben wat natuurlijks. Krullen ogen heel natuurlijk en puur. Waardoor je niet veel nodig hebt qua make-up en er lekker wild/sexy eruit ziet. Zeg nou eens eerlijk? Wordt jij soms niet wakker met een good hair day en dat zonder iets te doen ? Uiteindelijk zijn natural curls iets wat je met trots draagt, en ook vooral voelt. Als mensen aan je haar gaan voelen bedoel ik dan , maar ook als je lekker met je haren kan zwaaien . Natural curls, je bent jezelf niet zonder curls !!

 

4. Krullen zijn uniek

Elke krullenbol is weer anders. Zo heb je de afrokrullen, pijpenkrullen, slag maar ook de verschillende soorten krultypen. Geen krul is hetzelfde en dat maakt jou eigen krullenbol zo uniek! Misschien zijn ze allemaal wel anders, maar tegelijk kan je met verschillende krullenbollen brainstormen over producten etc.Dat maakt het allemaal zo leuk, uniek maar toch een ding. Dus wees trots op je krullen en draag ze als een kroon!

5. Er zijn altijd wel mensen jaloers op je krullen

‘Wat had ik graag gewild dat ik net zulk mooi haar als jou had!’ ‘Mag ik het aanraken?’ ‘Wauw krullenbol!’  Dat is vast wel een keer tegen je gezegd. Op zulkse complimenten mag je meer dan trots zijn want je draagt je krullen met trots.

6. Je hoort vaak genoeg dat je haar goed zit

En ook als je haar niet goed zit krijg je vaak genoeg complimenten. Krullen horen rommelig te zitten, dus niets aan de hand als het een keer niet helemaal zit. Soms als jij het niet mooi vind zitten vinden andere dat wel!

 

7. Je hoeft je haar minder vaak te wassen

Als je van jezelf natuurlijke krullen hebt wordt je haar minder snel vet en heeft het daardoor minder wasbeurten nodig. Ideaal! Wanneer je haar een beetje vet is maakt dit ook niet zo veel uit. Het zorgt er juist voor dat je haar wat meer glans heeft. Zo kan je flink besparen op je shampoos. Ook weer een win-win situatie aan je krullen!

8.Big hair , don’t care

Hoe groter, hoe mooier ! Je kan het maar niet groter krijgen , maar hoe fijn is het om gewoon die wilde haren lekker los te dragen. Misschien een blow out doen ? De voordelen:  Nog wat langer en wat meer haar.

 

9. Je kan veel verschillende kapsels maken

Bantu knots, pineapple, braids, lekker los ! Van alles en nog wat. Je kan met je krullen alle kanten op, en dat te beseffen dat er veel mensen zijn die struggelen met krullen maken.. Wees blij met wat je hebt en leef je uit en creëer een mooie look met je curls.Binnenkort lezen jullie meer over verschillende kapsels voor krullen !

 

 

 Ontdek hoe je vol zelfvertrouwen je mooiste krullen leert stylen met makkelijke doe-het-zelf video’s, zonder enige ervaring

[button title=”Bekijk onze online cursus” link=”https://krullenacademie.nl/perfecte-krullen-methode/” target=”_blank” align=”” icon=”” icon_position=”” color=”#ffffff” font_color=”#ffffff” size=”3″ full_width=”” class=”” download=”” onclick=””]

Comments are disabled.